Pokloni deci iz doma Sremčica

25. decembar 2011.

Kompanija Elixir Natura priredila je humanitarno novogodišnje druženje u Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Sremčica, u kome su učestvovali i poznati glumci Andrija Milošević i Milan Kalinić

Proizvođač napitaka Pehar i Fešta, kompanija Elixir Natura, odlučila je da povodom novogodišnjih praznika sa poznatim glumcima Andrijom Miloševićem i Milanom Kalinićem poseti Dom za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Sremčica i iznenadi ih novogodišnjim poklonima.

Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica je jedna od većih rezidencijalnih ustanova socijalne zaštite u Srbiji koja zbrinjava preko 300 osoba sa umerenim, težim i teškim oblikom ometenosti. U domu su smeštena deca iznad deset godina starosti.

Ovo je prva u nizu humanitarnih akcija kojom kompanija Elixir Natura želi da pomogne i da razveseli decu smeštenu po ovakvim ustanovama jer oni to svakako zaslužuju. Kao društveno-odgovorna kompanija shvatamo važnost zdravlja dece i podržavamo inkluziju dece sa smetnjama u razvoju u društvo.

 

     

 

 

 

 

 

25. 12.

Kompanija Elixir Natura priredila je humanitarno novogodišnje druženje u Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Sremčica, u kome su učestvovali i poznati glumci Andrija Milošević i Milan Kalinić.

 

 

Arhiva ...