Feshta i Pehar su najbolji u svojoj kategoriji!

14. maj 2011.

Elixir natura na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji je održan od 14. do 21. maja 2011. godine u Novom Sadu, predstavila se po prvi put sa svojim proizvodnim programom gaziranih napitaka Feshta, negaziranih napitaka Pehar i programom ledenih čajeva Fresh tea. Takođe, Elixir natura naročito je obradovala najmlađe sa Pehar sokovima u ambalaži doypack od 180ml.
Osim u izuzetnim ukusima gaziranih i negaziranih napitaka posetioci sajma su uživali u animaciji dancing heads na štandu Elixir Nature koja je svakako privukla pažnju svima. U takmičarskom delu Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu celokupan proizvodni program Elixir nature dobio je šampionski pehar za visok kvalitet u grupi bezalkoholnih pića. Takođe, Pehar ananas od 1,5l i Feshta orange od 2l proglašeni su šampionima kvaliteta u grupi i dodeljene su dve velike zlatne medalje za Pehar šumsko voće od 1,5l i novi ukus Feshta pink grapefruit od 2l. Osim ovih nagrada ostali ukusi Feshte i Pehara osvojili su 12 zlatnih i dve srebrne medalje.
Sajamski nastup je prvi u nizu aktivnosti koje očekuju Elixir naturu u cilju predstavljanja tržištu proizvodnog programa Feshta, Pehar i Fresh tea.
Ono što svakako sledi jeste kampanja pod sloganom:
"Gde je fešta? Tu je Feshta!"

 

     

 

 

 

14. 05.

Elixir natura na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji je održan od 14. do 21. maja 2011. godine u Novom Sadu, predstavila se po prvi put sa svojim proizvodnim programom gaziranih napitaka Feshta, negaziranih napitaka Pehar i programom ledenih čajeva Fresh tea.

 

Arhiva ...